Büyü Belirtileri Nelerdir?

Her hastalığın olduğu gibi büyü illetine maruz kalan kişilerdede bazı etkiler görülür.

Bazı kişiler bu etkileri kabul etmeyip psikolojik deselerde tüm işlerin ters gitmesinin psikoloji ile alakasını sorduğumuz zaman cevap verememektedir. Nasıl her görülen etki sihirden değilse her vücuttaki etkide de doktorluk yada psikolojik değildir.

Belli başlı büyü-sihir vede cin musallatı belirtileri şunlardır:

1-eve girince sıkıntı gelip evden çıkınca rahatlama durumu. Evinize gelen kişilerde bile bazı rahatsızlıklar gözlenebilir. Eve girdiğiniz zaman sanki duvarlar üzerinize geliyormuş gibi olabilir

2- evin içinde geçimsizliğin huzursuzluğun bulunması.Aile fertleri arasında küçük sebeplerle yada sebep yokken geçimsizliklerin olması vede bunların sık sık tekrarlanması.

3-mekanda bereketsizliğin olması sık sık eşyaların arızalanması, bazen belirsiz seslerin duyulması da olabilir. Bunlar mekanlarda olan belirtilerdir. Diğer aşağıdaki vereceğimiz belirtiler ise kişilerin üstlerindeki genel olarak görülen belirtilerdendir.

4- işlerinde ve kısmetlerinde terslikler yada gündelik hayatında olması gerekenden fazla talihsizliklerin yaşanması. Kişiler arasında ‘’Neye el atsam kuruyor tabiri ile ifade edilir. Yada tam olacakken bir türlü olmuyor’’ türü konuşmalar geçer

5- Bereketsizlik te görülen etkilerdendir. Gelir ne kadar olursa olsun neticede pek bir hayrı olmaz ve genel olarak cüzdan boştur.

6- uyku bozukluğu düzensizliği olur. Geceleri uyumakta zorlanılır, sabah ise kalkmakta zorlanılır.uyandığınızda yorgun olma durumlarıyla karşılaşılır.

7- kötü, karışık rüyalar ve kabuslar görme (özellikle cin musallatlarında uçurumdan yada boşluğa düşme kediler yada köpekler yada yılanlar sık görülür)

8- ağırlık tembellik isteksizlik yorgunluk halleri olur.

9- çeşitli korkular karamsarlık vesvese asabilik, iç sıkıntı kalbi sıkışıyormuş gibi olma durumları.

10- davranış bozuklukları dengesizliklerde olabilir.bir gün iyi bir gün kötü olmak yada aynı olaya sürekli farklı tepki vermek gibi.

11- başağrıları sık görülür. Birçok kişiye doktorlar migren diye teşhis koysalarda sıklıkla bu tip durumlardan kaynaklanma sebebi daha fazladır. Defalarca tecrübe ettiğim bir durumdur.

12-Ense kökünde omuzlarda kollarda yada ellerde veya parmak uçlarında, ağırlık elektriklenme uyuşukluk yada yanmaların olması. (özellikle ense kökü sırtın ortası ve omuzlar cin musallatlarının verdiği etiklerdendir)

13-unutkanlık ta sık yaşanan durumlardandır.

14-Konsantre olma zorluğu yaşanır. Kişiler bir işle meşgulken o konuya yoğunlaşamayıp dikkatleri dağılır. Dalarlar yada akılları başka yere gider.

Bu belirttiklerimiz başlı büyü ve cin musallatı belirtileridir .

spacer

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.